Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2014

ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΟΑΕΕ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 4.000.000.000 ΕΥΡΩ - Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΚΡΙΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΟΥ κ. ΜΑΝΙΤΑΚΗ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΝΟΜΙΚΟΥ κ. ΚΑΙΔΑΤΖΗ ΑΚΡΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΑΕΕ


ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ Ο ΟΑΕΕ-ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΩ ΤΩΝ 4.000.000.000 ΕΥΡΩ

ΑΘΗΝΑ 15-2-2014

Για πρώτη φορά συντάχθηκε Γνωμοδότηση από έναν έγκριτο Συνταγματολόγο όπως ο κ. Αντώνης Μανιτάκης, σε συνεργασία με τον κορυφαίο Νομικό κ. Ακρίτα Καϊδατζή  (στους οποίους οφείλουμε όλοι μας ένα τεράστιο ευχαριστώ), για δυο καυτά ζητήματα που αφορούν 750.000 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ. Το θέμα του ύψους της εισφοράς που καταβάλουν οι ασφαλισμένοι και το θέμα της μη παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης σε όσους ασφαλισμένους οφείλουν.
Βασική αρχή για όλους τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που είναι ασφαλισμένοι στον ΟΑΕΕ παραμένει η επιβίωση του Ταμείου μας μαζί με την δική μας επιβίωση. Επιβίωση του ενός από τους δυο δεν υπάρχει.
Τα συμπεράσματα στην 28 σελίδων Γνωμοδότηση είναι συγκλονιστικά και είναι αυτονόητο ότι αφορούν και όλα τα άλλα ομοειδή Ταμεία όπως το ΕΤΑΑ.


ΕΙΣΦΟΡΕΣ

Όφειλε το Υπουργείο Εργασίας να έχει μειώσει τις εισφορές του ΟΑΕΕ από το 2009 και μετά με δεδομένη την καταρράκωση των εισοδημάτων. Θυμίζουμε ότι οι εισφορές αυξήθηκαν σημαντικά από το 2005 ως το 2009 και έκτοτε παραμένουν σταθερές. Οφείλει ο Υπουργός Εργασίας να μειώσει τις εισφορές και δεν επαφίεται στην καλή του θέληση. Κάθε άλλη πράξη είναι παράνομη.

ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ

Είναι απολύτως παράνομη η διακοπή της παροχής ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στους ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ που οφείλουν εισφορές. Σήμερα 350.000 ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ στερούνται της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης λόγω οφειλών. Πολλοί από αυτούς δαπανούν σημαντικά ποσά για να καλυφθούν ενώ αρκετοί βρίσκονται στην δεινή θέση να μην μπορούν να περιθάλψουν τον εαυτό τους λόγω οικονομικής αδυναμίας. Χιλιάδες άνθρωποι βλέπουν την υγεία τους να χειροτερεύει επειδή ο ΟΑΕΕ και το Υπουργείο Εργασίας παρανομούν.

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΕΣΗ ΑΜΕΣΩΣ

Είναι αυτονόητο ότι η μαζική προσφυγή των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ και η πιθανή δικαίωσή τους θα δημιουργήσει μια τεράστια τρύπα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ στον ΟΑΕΕ. Το υπολογιζόμενο ποσό των 4.000.000.000€ αφορά οφειλές στους 350.000 ασφαλισμένους που δεν λαμβάνουν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη κατά μέσο όρο δυο χρόνια (ανά έτος μέσος όρος περίπου 1000€ χρέωση) καθώς επίσης και τις διαφορές που θα προκύψουν για 750.000 ασφαλισμένους από το 2009 έως σήμερα για την παράνομη διατήρηση των εισφορών στα ίδια επίπεδα και την μη μείωση αυτών.
Το Υπουργείο Εργασίας οφείλει αμέσως να αλλάξει θέση και να συμφωνήσει αμοιβαία επωφελείς λύσεις για το Ταμείο και τους ασφαλισμένους. Οι θέσεις των φορέων είναι εκπεφρασμένες και βρίσκονται σε κοινή γραμμή.
Άμεσα δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ θα προσφύγουν μαζικά στα Διοικητικά Δικαστήρια απαιτώντας την επιστροφή των εισφορών που αδίκως κατέβαλαν, την αφαίρεση των εισφορών για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που δεν τους παρείχε ο ΟΑΕΕ, την μείωση των εξωφρενικών επιτοκίων που μας έχει χρεώσει ο ΟΑΕΕ, την αποζημίωση για κάθε επιβάρυνση της υγείας τους που προκλήθηκε με υπαιτιότητα του ΟΑΕΕ (από την μη παροχή ΙΦ περίθαλψης σε όσους οφείλουν), την αποζημίωση για τον θάνατο ασφαλισμένων που οφείλετο στην μη παροχή ΙΦ περίθαλψης.
Με τα νέα δεδομένα και την πλήρη νομική τεκμηρίωση της παρανομίας του ΟΑΕΕ τα ποινικά δικαστήρια εναντίον των ασφαλισμένων θα αδυνατίσουν σημαντικά (λόγω λανθασμένης χρέωσης) και κυρίως τα σχεδιαζόμενα μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης θα δυσκολευτούν πολύ να εφαρμοστούν (σοβαροί λόγοι για στήριξη ανακοπής).
Στόχος κανενός φυσικά δεν είναι η κατάρρευση του Ταμείου μας. Αλλά για να επιτευχθεί ο στόχος αυτός πρέπει ο Υπουργός Εργασίας και η Τρόικα να καταλάβουν ότι δεν μπορούν να συνεχίσουν να παράνομους με τόσο βάναυσο τρόπο εις βάρος εκατοντάδων χιλιάδων ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.

ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ

Η παρούσα Γνωμοδότηση ετοιμάστηκε από τον Ομότιμο Καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ κ. Αντώνη Μανιτάκη και τον συνεργάτη του, Λέκτορα Νομικής του ΑΠΘ κ. Καϊδατζή Ακρίτα, στους οποίους οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ. Όχι μόνο για την άριστη επιστημονική εργασία που προσέφεραν (αναμενόμενο άλλωστε) αλλά κυρίως λόγω της συμπάθειας με την οποία αγκάλιασαν το συγκεκριμένο ζήτημα που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες πολίτες.

Η παρούσα Γνωμοδότηση ετοιμάστηκε στα πλαίσια της προσπάθειας ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ 'ΈΝΩΣΗ, μια προσπάθεια συντονισμού των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ για να αντιμετωπίσουν τα σοβαρά προβλήματα στην σχέση τους με το Ταμείο.

Η παρούσα Γνωμοδότηση χρηματοδοτήθηκε από τους εξής συναδέλφους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ:

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΤΙΣΤΑΚΗΣ ΜΥΡΩΝ
ΠΛΥΤΑΡΙΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΑΛΙΜΠΕΡΤΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΠΡΑΠΑΒΕΣΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
ΑΝΤΖΟΥΛΑΤΟΣ ΓΑΒΡΙΗΛ
ΚΩΣΤΑΚΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΠΡΕΖΑΛΗ ΑΡΧΟΝΤΩ
ΒΑΡΔΑΚΗ ΕΛΕΝΗ
ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ Παναγιώτης
ΡΕΣΚΟΣ ΝΙΚΟΣ
Β.Δ.
Μ.Α.
ΡΟΚΚΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΗΛΙΑΣ
ΜΑΖΗΣ ΦΑΝΗΣ
ΣΙΑΠΑΖΟΣ ΘΑΝΟΣ
ΒΟΥΛΟΥΜΑΝΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΜΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ ΛΕΝΑ
ΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ
ΓΑΛΑΝΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΜΑΤΖΑΡΗΣ Γιώργος
ΣΟΦΙ ΚΙΡΟ
ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΠΑΓΑΚΟΣ Παναγιώτης
ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ ΑΡΗΣ
ΓΡΑΤΣΑΝΗ ΒΑΡΒΑΡΑ
ΜΟΥΛΑΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΣΥΡΜΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
Δ.Α.
ΜΟΥΡΜΟΥΡΗΣ ΟΘΩΝ
ΤΖΕΠΑΠΑΠΑΔΑΚΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
ΜΠΑΚΛΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΤΖΟΠΑΝΟΓΛΟΥ ΕΥΑ
ΔΗΜΟΥ ΚΩΣΤΑΣ
ΜΠΑΜΠΑΚΑΡΗΣ Παναγιώτης
ΤΙΜΟΛΟΓΟΣ Δ
ΔΙΑΡΕΜΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΜΠΙΛΕΤΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
ΤΣΕΚΟΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ
ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΑΝΔΡΕΑΣ
ΤΣΕΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ
ΔΟΥΛΟΥΦΑΚΗΣ
ΜΠΟΥΓΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΤΣΩΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΔΡΑΓΩΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΝΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΥΦΑΝΤΙΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΝΕΟΦΩΤΙΣΤΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΦΛΩΡΑ ΣΤΕΛΛΑ
ΚΑΡΑΜΠΙΠΕΡΗΣ Γιώργος
ΝΤΑΒΙΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΦΛΩΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ ΝΤΕΝΙΣ
ΞΥΔΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ
ΧΑΤΖΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ ΤΖΕΝΗ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ
ΨΑΡΡΑΚΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΚΕΦΑΛΑ ΦΑΝΟΥΛΑ
ΠΑΤΤΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
 Β.Γ.
ΚΟΝΤΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΠΕΡΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΑΛΑΦΟΓΙΑΝΝΗ ΜΑΡΙΑ
ΒΕΡΡΟΣ ΝΙΚΟΣ
ΣΚΑΡΒΕΛΑΚΗ ΜΑΡΙΑ


ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΣΕ ΜΟΡΦΗ PDF ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ
http://www.scribd.com/doc/207304083/%CE%93%CE%9D%CE%A9%CE%9C%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A4%CE%97%CE%A3%CE%97-%CE%9F%CE%91%CE%95%CE%95-%CE%9C%CE%91%CE%9D%CE%99%CE%A4%CE%91%CE%9A%CE%97%CE%A3-%CE%9A%CE%91%CE%99%CE%94%CE%91%CE%A4%CE%96%CE%97%CE%A3


Με εκτίμηση

Φλωράς Γιώργος
Μέλος του ΔΣ του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών
Συντονιστής της προσπάθειας ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ 'ΈΝΩΣΗ
oaee1.blogspot.gr  email:george.floras@floras.gr
τηλ. 2105232621

20 σχόλια:

 1. Ένα μεγάλο μπράβο για την προσπάθειά σας. Τουλάχιστον θα έχουμε σοβαρούς λόγους ανακοπής αν θελήσουν να κινηθούν με αναγκαστικά μέτρα εκτέλεσης. Και αυτό είναι που τους ενοχλεί. Δεν θα μπορούν να εισπράξουν άμεσα και θα αναγκαστούν να αλλάξουν τους "παρανοϊκούς" όρους της ρύθμισης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχετε δικιο, συμφωνω, οι λογοι ανακοπής πλεόν, εκτός απο πραγματικους (οικονομικη ζημια ανεπανορθωτη κλπ) ειναι και νομικοι, γεγονός που αρέσει ιδιατερως στο δικαστές

   Διαγραφή
 2. εγώ αναγκάστηκα να κάνω διακοπή του επαγγέλματος μου, γιατί με εξαθλιώσανε με της "παράνομες χρεώσεις" τους στης εισφορές, πιος μας προστατεύει τελικά !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μέσω του ΣΤΕ θα λυθεί το πρόβλημα.
  Οι πολιτικοί δεν ασχολούνται με του ΕΕ

  ΥΓ1 Να σταλεί η γνωμοδότηση στα mail όλων των βουλευτών και των 300, γιατί συχνά τους ακούω να μιλάνε και φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν το πρόβλημα ή είναι βλάκες.
  ΥΓ3 Να σταλεί η γνωμοδότηση στα mail όλων των προέδρων των επιμελητηρίων (εμπορικό , οικονομικό γεωτε κεντρικών και παραρτημάτων) γιατί συχνά τους ακούω να μιλάνε και φαίνεται ότι δεν γνωρίζουν το πρόβλημα ή είναι βλάκες.
  ΥΓ2 Η γνωμοδότηση να δημοσιευτεί όπου είναι δυνατόν για να τη γνωρίσουν όλοι και να αποτελέσει θέμα συζήτησης σε όλα τα ΜΜΕ
  ΥΓ 3 να κατατεθεί από κάποιον /κάποιους βουλευτές από οπουδήποτε κόμμα επερώτηση στη βουλή για να καταγράφουν οι απόψεις όλων των κομμάτων και ειδικά αυτών που λένε ότι δούλεψαν στον ιδιωτικό τομέα ή σπούδασαν στο πεζοδρόμιο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. 1. Στους βουλευτες σταλθηκε χθες 16/2/2014
   3. Στα επιμελητηρια σταλθηκε χθες 16/2/2014, σε ολα τα μελη των ΔΣ αυτων
   2. χθες εβαλε το Βημα και η Ελευθεροτυπια περι της γνωμοδοτησης, ελπιζω να ακολουθησουν και άλλοι, ηδη ομως στι διαδίκτυο υπαρχει
   Για την αναφορα απο τους βουλευτες ελπιζω να γινει αλλά πρέπει να πιέσουν και οι τοπικες κοινωνιες τους τοπικους βουλευτες να το πραξουν

   Διαγραφή
  2. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ
   ΚΥΡΙΕ ΦΛΟΡΑ

   Διαγραφή
 4. εμείς οι ανασφάλιστοι του ΟΑΕΕ πρεπει να σκεφτρουμε πολυ σοβαρα ποιο κόμμα και ποιον υποψήφιο θα ψηφισουμε στις εκλογες του Μαιου.
  Οποιος συνδιασμός δεν κάνει δηλωση και ενεργειες για την αδικία στον ΟΑΕΕ δεν περνει ψήφο.
  Σ αυττή τη χώρα υπάρχουν και αυτοαπασχολούμενοι πρέπει να το καταλάβουμε εμεις για να το καταλαβουν και οι άλλοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πάντως όλα τα κόμματα γνωρίζουν, ουδείς αδικαιολογητος

   Διαγραφή
  2. Όλοι γνωρίζουν, συμφωνούν και κάνουν κατάσχεση

   Διαγραφή
 5. εάν καταφέρετε και κάνετε κάτι με τον Ο.Α.Ε.Ε. όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα σας ευγνωμονούμε για όλη μας την ζωή. μακάρι να πάνε όλα καλά. με εκτίμηση billtaxi.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Καλημέρα. Πριν την ευγνωμοσύνη προηγούνται οι εκλογές. Με ψήφισαν μόνο 450 πολίτες, ενώ στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ χρωστάνε 5.000 Καρδιτσιώτες

   Διαγραφή
 6. Συγχαρητήρια κ. Φλωρά για ΟΛΗ σας την δραστηριότητα, όχι μόνο για αυτό το τόσο σημαντικό ζήτημα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. κυριε Φλωρα καλησπερα, πως θα κινηθουμε επειτα και απο αυτη τη γνωμοδοτηση και θα υπαρχει καποιο κοστος??οσοι εχουν δικαστηρια που ερχονται πατανε σε αυτο το χαρτι ή χρειαζεται κατι αλλο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το επόμενο βήμα είναι η προσφυγή στο διοικητικό δικαστήριο. Αυτό θα γίνει από ομάδες ασφαλισμένων τοπικά. Έχει κόστος. Η προσφυγή έχει παράβολο (είτε είναι ένας στο δικόγραφο είτε 30 ο κάθε ένας πληρώνει το παράβολο, περίπου 40-50 ευρω) και η αμοιβή του δικηγόρου. Η αμοιβή του δικηγόρου θα εξαρτηθεί από την συμφωνία που θα κάνουν οι ασφαλισμένοι είτε ως ομάδες είτε ως φορείς (σύλλογοι, ομοσπονδίες κλπ).
   Όσοι έχουν ποινικά δικαστήρια (μάλλον αυτό εννοείται) πρέπει να αμφισβητήσουν την οφειλή τους. Αυτό γίνεται γραπτά στο δικαστήριο, ο δικηγόρος θα σας πει το πώς γίνεται. Οι λόγοι αμφισβήτησης του χρέους είναι:
   1. οι εισφορές για σύνταξη είναι παράνομες από το 2009 και μετά, έπρεπε να έχουν μειωθεί
   2. η εισφορές για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη δεν έπρεπε να καταλογιστούν για όσο διάστημα δεν την παρέχει ο ΟΑΕΕ λόγω οφειλών

   σε λίγες ημέρες θα ανεβάσω στο blog ένα κείμενο για τους λεγόμενους αυτοτελείς ισχυρισμούς που μπορεί να καταθέσει κάποιος στο ποινικό δικαστήριο ζητώντας επανεξέταση της οφειλής από τον ΟΑΕΕ. Θα πρέπει όμως να έχει συνοδευτεί και από ανάλογο αίτημα στον ΟΑΕΕ

   Διαγραφή
 8. κυριε Φλωρα μπράβο σε σας και στους υπολοιπους συναδελφους για τις ενεργειές σας.
  Δυστυχως όμως το θέμα θα λυθει μόνο στο ΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εχετε δίκιο, συντομα θα κατατεθει στο ΣΤΕ αιτημα για εξεταση προσφυγης με την διαδικασία της πιλοτικης δικης, αν γινει δεκτό σε 1,5 χρονο θα εχουμε αμετάκλητη απόφαση του ΣΤΕ επι του ζητήματος, δεν πρέπει να περιμενουμε χρονια. Αρκεί να γινει δεκτό από το ΣΤΕ το αιτημα

   Διαγραφή
 9. Συγχαρητήρια κ. Φλωρά. Κάθε κίνηση άριστη. Κάθε κίνηση,προσφέρει.

  Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΈΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ κατά της εξόντωσης μας από το ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ έχει πρόγραμμα και θέσεις για όλα. Ελάχιστοι δημοσιογράφοι το προβάλλουν.
  Να σου χρεώνω ένα εκατομμύριο ευρώ το χρόνο, να σου το κεφαλαιοποιήσω για εκατό χρόνια; Επιεικώς εμετική πρόταση. Ο ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
  Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
  Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
  Τώρα:
  Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
  Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία,
  συν 30 € για κάθε προστατευόμενο μέλος για ι/φ περίθαλψη και μία σύνταξη επιβίωσης στον επαγγελματία.
  Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας, θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
  Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε το νέο κόμμα: Κίνημα Αλληλεγγύης Ελευθέρων Επαγγελματιών Ελλάδος. Διαβάστε, ακούστε συνέντευξη και την ιδρυτική διακήρυξη στην ιστοσελίδα μας, για να φτάσουμε στη Βουλή το συντομότερο. http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ)
  https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ)

  Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
  Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 - 2441029918
  Tασιόπουλος Παναγιώτης Εργοδηγός Μηχανολόγος 30 χρόνια επαγγελματίας .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΑΓΑΠΗΤΕ Κε ΦΛΩΡΑ , ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ 19 ΜΑΡΤΙΟΥ.Ο ΜΗΝΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗΣ.Η ΓΝΩΜΟΔΟΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΟΜΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. καλησπερα κ. Παπαιωάννου, δεν ισχυει κάτι τέτοιο. Λάθος πληροφορηση.

   Διαγραφή