Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

12/12/2013 ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΟΑΕΕ: Βιβλιάριο υγείας σε όσους έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας Για πρώην και νυν ασφαλισμένους - Και σε έγκυες γυναίκες

ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ 18-1-2014. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΣΤΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΕ ΑΝΑΓΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΚΕΓΚΕΡΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑΝ ΟΤΙ "ΕΝΝΟΟΥΣΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΑΠΟΡΙΑΣ"!!!

Ιατροφαρμακευτική περίθαλψη θα μπορούν να έχουν πρώην και νυν ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ, οι οποίοι αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας και υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους ή είναι έγκυες γυναίκες.

Όπως προανήγγειλε ο υφυπουργός Εργασίας, Β.Κεγκέρογλου, το βιβλιάριο υγείας θα μπορούν να προμηθευτούν όσοι έκαναν δήλωση αδράνειας, ή διέκοψαν την ασφάλισή τους, αλλά και όσοι έχουν μεν επαγγελματική δραστηριότητα, ωστόσο έχουν χάσει την ασφαλιστική ικανότητά τους.

Όπως ανέφερε ο κ. Κεγκέρογλου, στόχος είναι να έχουν ιατροφαρμακευτική κάλυψη οι ασφαλισμένοι των τριών αυτών κατηγοριών, που αντιμετωπίζουν κίνδυνο ζωής ή οι έγκυες και, ήδη, έχει εκδοθεί η εγκύκλιος που παρέχει τις σχετικές οδηγίες προς τις αρμόδιες υπηρεσίες.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου