Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΙΚΑ κ. ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΑΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ, ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΕΣ ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΦΟΡΕΣ



Επειδή στην Ελλάδα έχουν μάθει πολλοί να το παίζουν υπεύθυνοι-ανεύθυνοι, με δεδομένη την έναρξη της δραστηριοποίησης του ΚΕΑΟ, ευθύνης Σπυρόπουλου (ΙΚΑ), για κατασχέσεις στους οφειλέτες του ΟΑΕΕ, πήγα στις 5/6/2014 στο γραφείο του Σπυρόπουλου και του έδωσα την Γνωμοδότηση Μανιτάκη και τις δυο αποφάσεις των δικαστηρίων (Αθήνα-Πάτρα) για τον ΟΑΕΕ. Για να μην λεει ότι δεν ξέρει.


Μετά το τέλος της σημερινής (6-6-2014) εκπομπής στο MEGA που ήταν παρών ο κ. Σπυρόπουλος, αποχωρώντας πέρασε από δίπλα μας και ο Δημήτρης Κυρίτσης από τον Σύλλογο Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής του είπε: κ. Σπυρόπουλε σας αφησαμε χθες στο γραφείο σας μια Γνωμοδότηση του κ. Μανιτάκη για το θέμα του ΟΑΕΕ. Απαντάει ο κ. Σπυρόπουλος (που προφανώς δεν είχε δει το έγγραφο που του άφησα χθες στο γραφείο του): «δικαστική απόφαση έχετε?». Άρα κατά τον κ. Σπυρόπουλο η δικαστική απόφαση έχει αξία. Ελπίζω όταν πήγε στο γραφείο του να δει τις δυο δικαστικές αποφάσεις και να ξανασκεφτεί την συμμετοχή του στην παράνομη πράξη του ΟΑΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου