Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2013

ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ΟΣΩΝ ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΛΟΓΩ ΧΡΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ (από άλλες πηγές) ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΟ


Με την απάντηση που μου έστειλε ο ΟΑΕΕ στις 23/10/2013 βλέπουμε ότι υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις ο ΟΑΕΕ καλύπτει ασφαλιστικά όλους όσους διέκοψαν την εργασία τους αλλά δεν διέκοψαν τον ΟΑΕΕ λόγω χρεών, χρειάζονται φάρμακα ή/και περίθαλψη και έχουν πολύ χαμηλό εισόδημα. Αναφέρει χαρακτηριστικά η απάντηση (όλο το κείμενο στην συνέχεια της ανάρτησης:

«Στις περιπτώσεις ατόμων που λόγω οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία δεν δικαιούνται παροχές περίθαλψης, θα εκδίδεται βιβλιάριο ανασφάλιστου μόνο στην περίπτωση (1) που μετά από κοινωνική έρευνα διαπιστώνεται ότι δεν ασκούν πλέον επαγγελματική δραστηριότητα (2) περιλαμβανομένων όσων δεν μπορούν να κάνουν διακοπή επαγγέλματος λόγω χρεών στην εφορία και αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα υγείας για το οποίο απαιτείται νοσοκομειακή ή συνεχής ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τηρουμένων και των προϋποθέσεων της ΚΥΑ 139491/2006 και των διατάξεων του ΝΔ57/73 περί ένδειας.»2 σχόλια:

 1. Δηλαδή όσοι τα βγάζουν ίσα =ίσα να ζούνε, αυτοί δεν θέλουν γιατρό.Όταν στο τέλος του μήνα ο μισθός σας γίνει 380 € τότε θα καταλάβετε το έγκλημά σας.2.000.000 είναι οι ανασφάλιστοι στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ και χαρήκανε στην ΓΕΣΕΒΕΕ που εξετάστηκαν 80 άνθρωποι; Ποιο κόμμα έχει πρόγραμμα να σταματήσουν τα λουκέτα και να μην χάνονται θέσεις εργασίας, δημιουργημένες με αίμα από τους ελεύθερους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων; Κανένας. Κυβέρνηση και αντιπολίτευση επιτρέπουν στο ανεκδιήγητο ταμείο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ να χρεώνει τετραπλάσιο ποσό ασφάλισης απο το εφικτό και απο το ισχύον σε όλες τις Ευρωπαικές χώρες. Είναι η πρώτη αιτία για τα λουκέτα και την ανεργία και κατάσχεση.
  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΤΟ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ
  ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΜΜΑ
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ
  Την επιχείρηση την ανοίξαμε εμείς.
  Δεν μας άνοιξε το κράτος καμία επιχείρηση.
  Εμείς πληρώνουμε ΦΠΑ – Ενοίκια – λογιστή- ΔΕΗ –ΟΤΕ - Φόρο εισοδήματος κ.λ.π
  Εμείς παράγουμε για να επιβιώσουν οι Έλληνες και η Ελληνική οικονομία.  ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
  ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
  Επαγγελματίες, Βιοτέχνες, Αγρότες, Επισκευαστές Εργαζόμενοι.
  Χωρίς τον ιδιωτικό τομέα ούτε ένας μισθωτός ούτε ένας συνταξιούχος θα υπήρχε πάνω στη γη.
  Μας διοικούν μόνιμοι δημόσιοι υπάλληλοι και αδιαφορούν για την ανάπτυξη και τις θέσεις εργασίας.
  Ο ιδιωτικός τομέας παράγει και ο Δημόσιος τομέας μας κάνει δύσκολη τη ζωή. Υπερφορολόγηση – Υπερχρέωση – Κατασχέσεις – Αυτοκτονίες.
  ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΔΕΣΜΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ:
  1) Διαγραφή χρεών ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ.
  2) 100 € εισφορά το μήνα στο ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ.
  3) Χαμηλό φόρο επιτηδεύματος. Τα Eπιμελητήρια δεν μας αντιπροσωπεύουν.
  4) Επειδή οι θέσεις στο δημόσιο έχουν τελειώσει, και οι 99 στους 100 νέους θα εργάζονται στον ιδιωτικό τομέα, άμεσα μέτρα και πολύπλευρη στήριξη του ιδιωτικού τομέα. Αύξηση της αγροκτηνοτροφικής παραγωγής με χαμηλότερο κόστος.
  5) Προώθηση των Εξαγωγών χωρίς γραφειοκρατία.
  6) Επίδομα επιβίωσης 150 € το μήνα σε 1.500.000 ανέργους με μηδενικό εισόδημα, και με οικογενειακά κριτήρια.
  Έτσι έχουμε άμεση τόνωση της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.
  7) Πληρωμή δημοσίων δαπανών μόνο με δευτεροβάθμιο έλεγχο.


  Η Κυβέρνηση είναι ένοχη και η αντιπολίτευση συνένοχη.
  1) Να απαλλαχθούν αμέσως όλες οι επιχειρήσεις από την υπερχρέωση του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
  300.000 καταστήματα και επιχειρήσεις οδεύουν σε λουκέτο. 500.000 επιχειρήσεις αδυνατούν να πληρώσουν ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, βεβαιωμένο με επίσημο έγγραφο από τον οργανισμό. Για αυτό το έγκλημα είναι όλοι οι φορείς υπεύθυνοι.
  Τα 450 € ασφάλιστρα το μήνα, ισοδυναμούν με 1500 €, λόγω μειωμένων εισπράξεων (3 φορές κάτω οι εισπράξεις) Τα ασφαλιστικά ταμεία είναι στο όριο στάσης πληρωμών.
  Άμεση απόφαση τώρα 100 € ασφάλιστρα το μήνα και απαλλαγή χρεών ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ με συμψηφισμό προς τα προηγούμενα έτη. Έτσι θα έχουν έσοδα ένα δισεκατομμύριο τα ταμεία του ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ, και 1.500.000 μέλη (οικογενειακώς) ανασφάλιστοι, θα έχουν ασφάλεια.
  2) Να υποστηριχθεί για να αυξηθεί η αγροτική παραγωγή, η κτηνοτροφία και η ελαιοπαραγωγή, με φθηνότερα εφόδια και με αφορολόγητο πετρέλαιο.
  3) Να υποστηριχθεί η τουριστική κίνηση με ουσιαστική προβολή στο εξωτερικό,
  και 30% χαμηλότερες τιμές με φορολογική στήριξη-μείωση από την κυβέρνηση, για εισροή συναλλάγματος από το εξωτερικό.
  4.000.000 συνταξιούχοι και 1.000.000 δημόσιοι λειτουργοί περιμένουν να πληρωθούν κάθε μήνα από τα άδεια ταμεία. Χωρίς παραγωγή, λίγα τα ψιλά στις τσέπες μας ακόμα.
  Η υπερφορολόγηση δεν είναι ανάπτυξη.
  Σε κάθε 15 λουκέτα 30 άνεργοι και ένας λογιστής άνεργος.
  Η κατάθεση του Κόμματος στον Άρειο Πάγο έγινε με Αριθ. Κατάθ. 7873 το Νοέμβριο του 2012
  Τηλέφωνα επικοινωνίας 6976803285 – whatsup 6989422844 - 2441029918
  Tασιόπουλος Παναγιώτης Εργοδηγός Μηχανολόγος 30 χρόνια επαγγελματίας
  Ιστοσελίδα του κόμματος : http://www.tasiopoulospanagiotis.gr/.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.youtube.com/watch?v=o7AGjE-Q1LM Xατζημαρκάκης συνέντευξη

  https://www.youtube.com/watch?v=au8io6VXJQU Xατζημαρκάκης ομιλία ευρωκοινοβούλιο
  http://www.youtube.com/watch?v=ATANlF3BN14 (OΜΙΛΙΑ) Τασιόπουλος
  https://www.youtube.com/watch?v=GEZ8hpr0LCE#t=13 (ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ) Τασιόπουλος Παναγιώτης.
  To νέο ασφαλιστικό έρχεται. Θα μας εξαφανίσει.
  Στα μικρά χωριά ο παλιός επαγγελματίας θα συνεχίσει να έχει ΟΓΑ, ενώ ο νέος που θα ανοίξει τώρα θα οφείλει 250 € το μήνα στο ΤΕΒΕ ΟΑΕΕ.
  Το νέο κόμμα ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ , ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ, Ανάπτυξη, θέσεις εργασίας θα βρεθεί σύντομα στα κέντρα αποφάσεων και δεσμεύεται την κατάργηση φόρου επιτηδεύματος ελευθέρων επαγγελματιών και κατάργηση της εισφοράς στα επιμελητήρια.
  Τώρα:
  Διαγραφή όλων των χρεών προς το ΤΕΒΕ - ΟΑΕΕ σε όλες τις επιχειρήσεις και συμψηφισμός των εισφορών σε όσους πλήρωναν πριν την κρίση. Ανάλογη σύνταξη προς τις εισφορές των.
  Από εδώ και στο εξής 80 € εισφορά στο ΤΕΒΕ- ΟΑΕΕ το μήνα για κάθε επαγγελματία.
  Ο υπερφορολογημένος ελεύθερος επαγγελματίας δεν προλαβαίνει να κάνει επερωτήσεις. Κάνει εγγραφή στο KΙΝΗΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και μπαίνει στη Βουλή.
  ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΟΥΚΕΤΟ –
  ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ για ΤΕΒΕ – ΟΑΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή