Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΑΕΕ



Ετοιμάσαμε ένα εργαλείο διαθέσιμο σε όλη την Ελλάδα ώστε να έρθουν κοντά ανά περιοχή όλοι οι ασφαλισμένοι του ΟΑΕΕ που ενδιαφέρονται να προσφύγουν δικαστικά, στα πλαίσια Ομαδικής αγωγής (οργανωμένης σε τοπικό επίπεδο) κατά του ΟΑΕΕ.
Η δική μας συνεισφορά περιορίζεται στην συλλογή του ενδιαφέροντος και στην επαφή όλων των ενδιαφερόμενων μεταξύ τους είτε μέσω ενός συντονιστή είτε απευθείας. ΔΕΝ ΜΕΣΟΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. Παρακάτω περιγράφουμε τους όρους και τις προϋποθέσεις της προσπάθειας συντονισμού
Με εκτίμηση
Φλωράς Γιώργος

Η ΦΟΡΜΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΕΔΩ

ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ

1. Η παρούσα προσπάθεια συντονισμού των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που επιθυμούν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη κατά των παράνομων χρεώσεων του ΟΑΕΕ γίνεται στα πλαίσια της ενέργειας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».
2. Η ενέργεια αυτή δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα προσπάθεια και με κανένα τρόπο δεν προωθεί ή εκπροσωπεί κανενός είδους συμφέροντα πλέον του κοινού συμφέροντος όλων των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ: επιβίωση του Ταμείου μας και ταυτόχρονη επιβίωση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.
3. Το παρόν λογισμικό το διαμόρφωσε δωρεάν με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων ο κ. Ανδρέας Χίου τον οποίον και ευχαριστούμε.
4. Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα «χωρίσουν» τους ενδιαφερόμενους ανά περιοχές. Κάθε Νομός της Ελλάδας είναι μια περιοχή εκτός από την Αττική που χωρίζεται σε οκτώ τομείς. Εσείς επιλέγετε σε ποιον τομέα ή Νομό θέλετε. Η επιλογή Νομού ή Τομέα είναι μοναδική, δεν μπορείτε να επιλέξετε δύο διαφορετικά.
5. Σε κάθε Νομό και Τομέα της Αττικής θα οριστεί ένας ή περισσότεροι συντονιστές που θα συντονίσουν τους ενδιαφερόμενους ανά περιοχή. Αν δεν βρεθεί συντονιστής για κάποιες περιοχές, τότε κεντρικά θα φέρουμε σε επαφή (με email) όλους τους ενδιαφερόμενους μεταξύ τους.
6. Ο απαραίτητος συντονισμός για την δικαστική οδό είναι η εξεύρεση των δικηγόρων που θα σας εκπροσωπήσουν, η σωστή προετοιμασία εκ μέρους των δικηγόρων των ομαδικών προσφυγών και η ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στους δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα που θα αναλάβουν την εκπροσώπηση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.
7. Δεν συστήνουμε δικηγόρους, κάθε περιοχή θα έχει την ευθύνη να βρει τους δικηγόρους που θα εκπροσωπήσουν τους ασφαλισμένους.
8. Συστήνουμε να επιλέξει κάθε περιοχή περισσότερους από έναν δικηγόρους και συστήνουμε να εξασφαλίσετε εκ των προτέρων την συνεργασία μεταξύ τους.
9. ο δικηγόρος ή οι δικηγόροι που θα σας εκπροσωπήσουν θα πρέπει να είναι της δικής σας έγκρισης, ουδείς από εμάς αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για την ποιότητα και για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών τους. Το κόστος των νομικών τους υπηρεσιών θα εγκριθεί από εσάς, εμείς δεν έχουμε και δεν θα έχουμε καμία σχέση με αυτό.
10. Ζητάμε, χωρίς να είναι προϋπόθεση, την συνεργασία όλων των δικηγόρων που θα εμπλακούν με τον κεντρικό συντονισμό ώστε αν κάποιος δικηγόρος εντοπίσει κάτι ενδιαφέρον για όλους ή αν έχουμε θετικές δικαστικές αποφάσεις να κοινοποιηθεί άμεσα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να επιβάλουμε, παρακαλούμε όλους που θα προσφύγουν να το ζητήσουν από τους δικηγόρους τους.
11. για απορίες ή προβλήματα επικοινωνήστε με τον συντονιστή της ενέργειας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» Γιώργο Φλωρά στο 2105232621, email george.floras@floras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου