Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014

ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΑΕΕ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΟΝΤΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΑΕΕ Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ (1-7-2014)
 
Με στόχο να συντονίσουμε τους ενδιαφερόμενους ασφαλισμένους στον ΟΑΕΕ που ενδιαφέρονται να κάνουν ομαδική προσφυγή κατά των παράνομων χρεώσεων του ΟΑΕΕ δημιουργήσαμε ένα λογισμικό.
Το πρόγραμμα είναι έτοιμο και βρίσκεται στον ακόλουθο σύνδεσμο:

Με το QRCODE έχετε γρήγορη πρόσβαση στον σύνδεσμο.

Το δημιούργησε δωρεάν και τον ευχαριστούμε ιδιαιτέρως για αυτό, ο συνάδελφος Ανδρέας Χίου.
Όποιος επιθυμεί μπορεί να το δημοσιοποιήσει ώστε να ξεκινήσει και να επιταχυνθεί ο συντονισμός.

Ο συντονισμός των ενδιαφερομένων για προσφυγή γίνεται με τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (ήδη αναγράφονται και στον σχετικό σύνδεσμο) που τους θεωρώ απαραίτητους ώστε να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τους σκοπούς των ενεργειών μας.
ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

1. Η παρούσα προσπάθεια συντονισμού των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ που επιθυμούν να προσφύγουν στην Δικαιοσύνη κατά των παράνομων χρεώσεων του ΟΑΕΕ γίνεται στα πλαίσια της ενέργειας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ».
2. Η ενέργεια αυτή δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα προσπάθεια και με κανένα τρόπο δεν προωθεί ή εκπροσωπεί κανενός είδους συμφέροντα πλέον του κοινού συμφέροντος όλων των ασφαλισμένων στον ΟΑΕΕ: επιβίωση του Ταμείου μας και ταυτόχρονη επιβίωση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.
3. Το παρόν λογισμικό το διαμόρφωσε δωρεάν με την χρήση των κατάλληλων εργαλείων ο κ. Ανδρέας Χίου τον οποίον και ευχαριστούμε.
4. Τα στοιχεία που θα καταχωρήσετε θα «χωρίσουν» τους ενδιαφερόμενους ανά περιοχές. Κάθε Νομός της Ελλάδας είναι μια περιοχή εκτός από την Αττική που χωρίζεται σε οκτώ τομείς. Εσείς επιλέγετε σε ποιον τομέα ή Νομό θέλετε. Η επιλογή Νομού ή Τομέα είναι μοναδική, δεν μπορείτε να επιλέξετε δύο διαφορετικά.
5. Σε κάθε Νομό και Τομέα της Αττικής θα οριστεί ένας ή περισσότεροι συντονιστές που θα συντονίσουν τους ενδιαφερόμενους ανά περιοχή. Αν δεν βρεθεί συντονιστής για κάποιες περιοχές, τότε κεντρικά θα φέρουμε σε επαφή (με email) όλους τους ενδιαφερόμενους μεταξύ τους.
6. Ο απαραίτητος συντονισμός για την δικαστική οδό είναι η εξεύρεση των δικηγόρων που θα σας εκπροσωπήσουν, η σωστή προετοιμασία εκ μέρους των δικηγόρων των ομαδικών προσφυγών και η ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στους δικηγόρους σε όλη την Ελλάδα που θα αναλάβουν την εκπροσώπηση των ασφαλισμένων του ΟΑΕΕ.
7. Δεν συστήνουμε δικηγόρους, κάθε περιοχή θα έχει την ευθύνη να βρει τους δικηγόρους που θα εκπροσωπήσουν τους ασφαλισμένους.
8. Συστήνουμε να επιλέξει κάθε περιοχή περισσότερους από έναν δικηγόρους και συστήνουμε να εξασφαλίσετε εκ των προτέρων την συνεργασία μεταξύ τους.
9. ο δικηγόρος ή οι δικηγόροι που θα σας εκπροσωπήσουν θα πρέπει να είναι της δικής σας έγκρισης, ουδείς από εμάς αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη για την ποιότητα και για το αποτέλεσμα των υπηρεσιών τους. Το κόστος των νομικών τους υπηρεσιών θα εγκριθεί από εσάς, εμείς δεν έχουμε και δεν θα έχουμε καμία σχέση με αυτό.
10. Ζητάμε, χωρίς να είναι προϋπόθεση, την συνεργασία όλων των δικηγόρων που θα εμπλακούν με τον κεντρικό συντονισμό ώστε αν κάποιος δικηγόρος εντοπίσει κάτι ενδιαφέρον για όλους ή αν έχουμε θετικές δικαστικές αποφάσεις να κοινοποιηθεί άμεσα σε όλη την Ελλάδα. Αυτό δεν είναι κάτι που μπορούμε να επιβάλουμε, παρακαλούμε όλους που θα προσφύγουν να το ζητήσουν από τους δικηγόρους τους.
11. για απορίες ή προβλήματα επικοινωνήστε με τον συντονιστή της ενέργειας «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΚΑΙ ΕΓΩ-Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ» Γιώργο Φλωρά στο 2105232621, email george.floras@floras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου