Πέμπτη, 13 Μαρτίου 2014

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ, ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ, Ο ΒΡΟΥΤΣΗΣ ΗΡΘΕ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΕΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΛΟΥΒΑ ΜΑΤ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΙΤΕΣ ΝΑ ΤΣΕΚΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΩΝ ΜμΕ!!
Έως σήμερα αποκαλούσα την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Εργασίας ως εγκληματίες, ληστές και απατεώνες (με την νομική έννοια για τις πολιτικές τους πράξεις). Από σήμερα τους αποκαλώ και δειλά ανθρωπάκια.
Ο Βρουτσης ήρθε να μιλήσει στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών σήμερα 12/3/2014, ενώπιον των εκπροσώπων 150.000 μελών του ΕΕΑ, ενώπιον 10 προέδρων Επιμελητηρίων, ενώπιον των προέδρων της ΕΣΕΕ και της ΓΣΕΒΕΕ. Μαζί του έφερε μια κλούβα με ΜΑΤ που παρέμεινε στην είσοδο της πολυκατοικίας για όλη την διάρκεια της παρουσίας του. Απαίτησε να μην καταγραφεί σε βίντεο η ομιλία του και συνεργάτες του διασκορπισμένοι στην αίθουσα απαγόρευαν κάθε σχετική ατομική προσπάθεια. Οι άνθρωποι της ασφαλείας του 2 ώρες πριν την προσέλευση του τσέκαραν τον χώρο του ΕΕΑ για να μην υπάρχει παρουσία ανεπιθύμητων.
Κατά την διάρκεια της παρουσίας του οι ασφαλίτες του «τσέκαραν» τα μέλη του ΔΣ του ΕΕΑ. Και τι είπε ο άνθρωπος ξεκινώντας την ομιλία του (αφού άκουσε τις εισηγήσεις-ερωτήσεις 20 μελών του ΔΣ, προέδρων Επιμελητηρίων και του προέδρου της ΕΣΕΕ)!! Ακούστε: σε κάθε τέτοια εκδήλωση ο υπουργός είναι εύλογο να έχει ανησυχίες για το ύφος της συνάντησης (δηλαδή ο δειλός έτρεμε επεισόδια) ΑΛΛΑ μας συγχαίρει γιατί κρατήσαμε υψηλό επίπεδο.
Ο άνθρωπος που με τις αποφάσεις του, παράνομα, δολοφονεί τους ανασφάλιστους του ΟΑΕΕ έφερε μια κλούβα ΜΑΤ και σωρεία ασφαλιτών για να μην πέσει ξύλο!!! Αυτό του είπαν προφανώς οι άνθρωποι του και έτρεμε από τον φόβο του. Από ποιους? Από τους εκπροσώπους εκατοντάδων χιλιάδων μικρομεσαίων. Νομίζει ο Βρουτσης ότι είμαστε ίδιοι με αυτόν προφανώς. ΕΛΕΟΣ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ.
Και για την ιστορία: μίλησε μια ώρα, τα 58 λεπτά δόξαζε τον εαυτό του για τα καταπληκτικά μέτρα που έχει πάρει (για αρκετά εκ των οποίων, παρότι μου είναι εκπληκτικά αντιπαθής, παραδέχομαι ότι είναι ουσιαστικά στην αναμόρφωση του ασφαλιστικού συστήματος, αλλά δεν τα χρεώνω σε αυτόν μα στην Τρόικα) και τα δυο λεπτά απάντησε σε μια από τις δεκάδες ερωτήσεις των μελών του ΔΣ!!!
Στην ερώτηση μου για την Γνωμοδότηση του Μανιτάκη που έχει ήδη από τις 17/2/2014 ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ επιβεβαιώνοντας ότι ο Μανιτάκης έχει απόλυτο δίκιο.
Και μετά έφυγε τρέχοντας υπό την προστασία της διμοιρίας των ΜΑΤ χωρίς φυσικά ουδείς να τον ενοχλήσει (πώς θα ήταν δυνατόν άλλωστε?).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου