Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Η ΑΛΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΟΑΕΕ-ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΑΝ ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 20.000€-ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ



Έχω γίνει κοινωνός ενός τεράστιου θέματος, άλλης μιας ληστείας του ΟΑΕΕ, δηλαδή της Κυβέρνησης (και αυτής και των προηγούμενων για να μην τους αδικώ). Είσαι στο όριο της σύνταξης ή το έχεις περάσει ήδη. Χρωστάς πχ 30.000€. Ως 20.000€ (το ποσό αυτοί το όρισαν) στο συμψηφίζουν με την σύνταξη, το άλλο πρέπει να το πληρώσεις για να βγεις σε σύνταξη. Δεν έχεις τα χρήματα ΑΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ. Άρα ο ΟΑΕΕ παίρνει όλα τα λεφτά σου και μένεις στον αέρα. ΨΟΦΗΣΕ ΣΟΥ ΛΕΝΕ, ΘΕΛΩ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ. ΚΛΟΠΗ μιας εγκληματικής συμμορίας.

Προτρέπω όσους επικοινωνούν μαζί μου με το πρόβλημα αυτό να κινηθούν νομικά, να αποδείξουν στο δικαστήριο ότι είναι αδιέξοδη η πρακτική του ΟΑΕΕ και να ζητήσουν να συμψηφιστεί όλο το ποσό. Έτσι και αλλιώς ο ΟΑΕΕ το κρατάει από την σύνταξη, δεν υπάρχει θέμα απώλειας εσόδων. Είναι ληστεία από αλήτες εγκληματίες όπως οι κυβερνώντες (και οι προηγούμενοι για να μην αδικώ την παρούσα κυβέρνηση μόνο).

3 σχόλια:

  1. Μαυρο σε όλους αυτους που δεν εχουν κάνει τιπότα για τις ληξιπροθεσμες εισφορες υγείας (κυβέρνηση και αξιωματικη αντιπολίτευση).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εφόσον οφειλές εώς 20.000 € συμψηφίζεται με την σύνταξη που θα πάρεις τότε γιατί κινούνται με μέτρα αναγκαστικής εκτέλεσης και για ποσά μικρότερα των 20.000 €; Αυτό είναι παράλογο.
    Σε περίπτωση που δεν θέλω την σύνταξη, μπορώ να ζητήσω επιστροφή του ποσού που έχω αποπληρώσει όλα αυτά τα χρόνια (αφερώντας βέβαια τις οφειλές);

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παράλογο για εμάς ειναι λογικό για τον ΟΑΕΕ. Υποθετω ότι ως επιχείρημα μπορει να λειτουργησει σε ενα ποινικό δικαστηριο αν καποιος ειναι κοντα στην συνταξη και πει οτι θα κανω αιτημα για συνταξη οποτε θα συμψηφιστεί κλπ. Αλλιως η θεωρία ειναι οτι πρέπει να πληρωσεις τις εισφορές και δεν νομιζω οτι εχει μέλλον σε ενα δικαστηριο (με επιφυλαξη ομως αν υπαρξει καποια σχετικη νομικη ανάλυση). Για το δευτερο που λετε δεν προβλέπεται να μην θέλετε συνταξη και να παρετε τα χρηματα πισω. Το συστημά μας ειναι: πληρωνουμε σημερα για να προυν συνταξη οι προηγουμενοι. Αυτο που λετε θα ισχυε αν ειχαμε συστημα επενδυτικο των κεφαλαίων μας, δηλαδη ο κουμπαράς ηταν δικος μας. Αυτο δεν το εχουμε, οποτε δεν υπαρχει ως επιλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή